EGER ÉS TÉRSÉGE KEDVEZMÉNYES SZOLGÁLTATÁSAINAK ADATBÁZISA
magyar English Deutsch polski русский

SEGÍTSÉG

3D BÓNUSZ? - A KEDVEZMÉNYEK ÚJ DIMENZIÓJA!

Köszöntünk Eger és térsége kedvezményes szolgáltatásainak gyűjtőoldalán!

A 3D BÓNUSZ oldalak 3D videók, gömbpanorámák, és fényképek segítségével mutatják be Eger és környéke látnivalóit éppúgy, mint az itt tevékenykedő turisztikai, gazdasági, közösségi és egyéb szolgáltatásokat.

Oldal tetejére

3D VIDEÓK? - MULTIMÉDIA MINDENKINEK!

A 3D BÓNUSZ oldalain barangolva rengeteg 3D videót találsz, amelyek remek szórakozási lehetőséget kínálnak a család minden tagja számára!

Látványos 3D videókért kattints ide!

Mivel épp az oldalunkat böngészed, valószínűleg már rendelkezel egy 3D BÓNUSZ szemüveggel.

Ha még nincs 3D szemüveged, akkor itt rendelhetsz!

A 3D BÓNUSZ papírszemüvegek úgynevezett anaglyph-3D szemüvegek, amelyek kék és piros lencsék segítségével alakítják ki a térhatást. Bár ez a módszer kissé eltorzítja ugyan a színeket, cserébe viszont különleges 3D élményben lehet részed!

Az oldalon a 3D videók mellett speciális gömbpanoráma fotókat is találsz, amelyek szintén nagyon izgalmasak!

Oldal tetejére

CÉLZOTT KERESÉS? - PONTOS TALÁLAT!

A 3D BÓNUSZ közösségi weboldal a 3D-s újdonságai mellett egy többfunkciós keresőrendszer is! Különféle módokon böngészhetsz az adatbázisban:

 1. A TELEPÜLÉSEK menüben a rendszerbe bevont településekről kaphatsz bővebb információt. Megismerheted Eger és térsége nevezetességeit és programjait!
 2. A SZOLGÁLTATÁSOK menüben fő- és alkategóriákra bontva juthatsz el az általad keresett szolgáltatáshoz.
 3. Az ESEMÉNYEK menüpontban a szolgáltatók rendezvényeiről kaphatsz információkat, illetve az általuk szerkesztett híreket böngészheted.
 4. A TÉRKÉP menüben különböző szolgáltatási típusokat jeleníthetsz meg a Google térképen. A kiszemelt helyen a jelre kattintva az ott tevékenykedő szolgáltatás aloldalára juthatsz.
 5. A 3D BÓNUSZ menüpontban csak az akciós szolgáltatásokat listázzuk neked. A kedvezményeket %-os mértékük szerint rangsoroljuk, hogy kedvedre válogathass a kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatok közül!
 6. Ha még mindig nem találod amit keresel, akkor kattints a zöld KERESÉS gombra! Itt a többi menüben használatos szűrési lehetőségek mellett akár szavakra, vagy szóösszetételekre is rákereshetsz!

Oldal tetejére

3D KUPONFÜZET? - EGYÉNI KEDVEZMÉNYEK!

A www.3dbonusz.hu weboldalon, illetve a 3D BÓNUSZ szolgáltatóinál megvásárolható kuponfüzetekkel az oldalon felvonultatott kedvezmények bármelyikét bármikor igénybe veheted! A kuponok szabadon alkalmazhatóak minden akciós szolgáltatásra! Semmilyen előzetes regisztráció, vagy bejelentkezés nem szükséges. Csupán a számla kiegyenlítése előtt kell jelezned, hogy 3D BÓNUSZ kupont szeretnél felhasználni, és már spóroltál is!

A 3D BÓNUSZ menüpontban megtekintheted az összes kedvezményes szolgáltatást. A többi menüpontban pedig a 3D%-os szűrést bekapcsolva tudod szűkíteni a találatokat a kedvezményt nyújtó szolgáltatókra!

Miért éri meg 3D BÓNUSZ kuponfüzetet venni? - Vegyünk két egyszerű példát!

1. Turistáknak – Anya, Apa, 2 gyerek – Hosszú hétvége Egerben:

Költség Ár 3D Bónusz Megtakarítás
3D Bónusz kuponfüzet 2.900 Ft - -2.900 Ft
Szállás 40.000 Ft 5% 2.000 Ft
Étterem / gyorsétterem 14.000 Ft 10% 1.400 Ft
Strand / Wellness 12.000 Ft 15% 1.800 Ft
Vár / Múzeum 8.000 Ft 25% 2.000 Ft
Fagyi / Üdítő / Édesség 6.000 Ft 15% 900 Ft
Borozó / Söröző 4.000 Ft 10% 400 Ft
ÖSSZESEN: 5.600 Ft

2. Helybeli lakosoknak – Anya, Apa, 2 gyerek – 1 átlagos hónap:

Költség Ár 3D Bónusz Megtakarítás
3D Bónusz kuponfüzet 2.900 Ft - -2.900 Ft
Élelmiszer / Háztartás 60.000 Ft 5% 3.000 Ft
Ruházat / Cipő 20.000 Ft 5% 1.000 Ft
Étterem / gyorsétterem 15.000 Ft 10% 1.500 Ft
Mozi / Színház / Szórakozás 12.000 Ft 10% 1.200 Ft
Autószerelő 8.000 Ft 15% 800 Ft
Fodrász / Szépségápolás 6.000 Ft 15% 900 Ft
ÖSSZESEN: 5.500 Ft

Természetesen számos további előnyhöz juthatsz a 3D Bónusz kuponfüzet használatával! Ha ügyesen kiaknázod a lehetőségeket, akkor a fenti általános példáknál jóval többet is megtakaríthatsz!

3D BÓNUSZ Kuponfüzet vásárlása itt!

A 3D BÓNUSZ Kuponfüzet felhasználási feltételei:

 • A 3D BÓNUSZ kuponfüzet 10 db 5%-os, 10 db 10%-os, 10 db 15%-os, 5 db 20%-os, 5 db 25%-os, és 5 db 30%-os kupont tartalmaz.
 • Egy darab 3D BÓNUSZ kupon, egy személy részére, egy alkalommal biztosítja a kuponon feltüntetett %-os kedvezményt az adott szolgáltatás ÁFA-val növelt végösszegéből.
 • A 3D BÓNUSZ kuponfüzet csak a 3D BÓNUSZ papírtok és a 3D BÓNUSZ szemüveg egyidejű felmutatásával érvényes!
 • A kedvezményre jogosító 3D BÓNUSZ kupont, vagy kuponokat csak a szolgáltató, vagy a szolgáltató meghatalmazottja (Pl. felszolgáló, eladó, stb.) tépheti ki a kuponfüzetből.
 • A már kitépett 3D BÓNUSZ kupon nem érvényes!
 • Egy konkrét %-os kedvezményt kizárólag az adott %-kal jelölt kuponokkal lehet igénybe venni!
 • A kuponok kedvezményei nem adhatók össze!
 • A 3D BÓNUSZ Kuponfüzet ÁFA-val növelt végfelhasználói ára: 2.900 Ft

3D BÓNUSZ Kuponfüzet vásárlása itt!

Reméljük, hogy minden kérdésedre sikerült választ adnunk és fölkeltettük az érdeklődésedet! Rajta hát, kösd össze a kellemeset a hasznossal és találd meg a neked való kedvezményeket!

Jó szórakozást és kellemes böngészést kíván a 3D BÓNUSZ csapat!

3D BÓNUSZ - A KEDVEZMÉNYEK ÚJ DIMENZIÓJA!

Oldal tetejére

SAJÁT WEBOLDAL? - EGYSZERŰ SZERKESZTÉS!

INFORMÁCIÓK SZOLGÁLTATÓKNAK, VÁLALKOZÁSOKNAK:

Miért éri meg a 3D BÓNUSZ rendszerbe regisztrálni és saját weboldalt létrehozni?

 • A regisztráció és a saját weboldal fenntartása teljesen INGYENES!
   
 • A 3D videók segítségével soha nem látott érdeklődésre tehetsz szert!
   
 • Akcióid automatikusan bekerülnek a régió legnagyobb kedvezmény adatbázisába, ahol potenciális vendégeid a célzott keresési eszközök segítségével könnyen megtalálhatnak!
   
 • Az általad adható kedvezmények garantáltan megtérülő reklám-költségek, hiszen csak az akcióid által generált többletbevételedből adsz „bónusz" kedvezményt vendégeidnek!
   
 • Soha többé nem kell fizetned semmilyen hirdetésért a bizonytalan forgalomnövekedés reményében! A 3D BÓNUSZ-szal biztosra mehetsz!
   
 • Végül, de nem utolsó sorban: minden regisztrált vállalkozás automatikusan 3D BÓNUSZ viszonteladóvá válik! Tehát: nem hogy fizetned nem kell az eddig felsorolt előnyökért, de akár jelentős bevételekre is szert tehetsz a 3D BÓNUSZ kuponfüzetek vagy 3D szemüvegek értékesítésével!
   

3D BÓNUSZ weboldalon szabadon regisztrálhatsz és ingyenesen hozhatsz létre tetszőleges tartalmú aloldalt! Ezt, mint saját weblapodat, Te magad szerkesztheted a közérthető weboldalkészítő eszközök segítségével! Az oldaladon korlátlan mennyiségű szöveges és képi információt jeleníthetsz meg. Felhívhatod a figyelmet aktuális rendezvényeidre, illetve saját híreket és akciókat szerkeszthetsz. Mindehhez nincs szükséged semmilyen speciális szakértelemre, alapfokú számítógépes ismeretekkel is könnyedén elboldogulsz!

Az oldalad hatékonyságának biztosítéka, hogy az éves kampányunk során több tízezer 3D szemüveget terítünk, amelyek exkluzív promóciós tárgyak, és lényegesen több látogatót vonzanak a 3D BÓNUSZ weboldalra, mint a hagyományos marketing-eszközök!

Egy szó, mint száz: a 3D BÓNUSZ segítségével a legmodernebb 3D technikákkal megtámogatott közösségi marketing minden előnyét térítésmentesen élvezheted, sőt, akár extra bevételeid is lehetnek!

Példák a szabadon létrehozható szolgáltatói aloldalakra:

www.3DBonusz.hu/Egrivar  www.3DBonusz.hu/Greenzero3D

Ha Te is szeretnél egy saját 3D BÓNUSZ weboldalt, akkor a regisztrációhoz kattints ide!

Oldal tetejére

3D PARTNERPROGRAM? - KULCS A SIKERHEZ!

Ha regisztráltál és megkezdted saját oldalad szerkesztését, akkor az alábbi lehetőségeid vannak az oldalad látogatottságának gyors növelésére:

1. Töltsd meg az oldaladat információkkal!

 • A Bemutatkozásod elején feltétlenül közöld az általános áraidat, vagy tételes árlistádat! Így a szolgáltatásaid árfekvését kedvelő potenciális vendégeid nem keresgélnek tovább.
 • Adj magadról és szolgáltatásaidról hasznos információkat, lehetőleg tömören, érthetően!
 • Töltsd föl a galériádat fotókkal, hogy az érdeklődők teljesebb képet kaphassanak rólad!

2. Hozz létre 3D BÓNUSZ akciós kedvezményeket!

Minél több kedvezményt adsz a vendégeidnek, annál előrébb kerülsz a felsorolásokban, többen keresik fel majd 3D BÓNUSZ oldaladat, így várhatóan nőni fog a forgalmad!

Négy kedvezménytípus közül választhatsz:

 • Kiemelt kedvezmény:

  Ezzel a lehetőséggel 3D BÓNUSZ Partner lehetsz, amelynek előnyeiről a 3. pontban olvashatsz.

 • Általános kedvezmény:

  Ezt a kedvezménytípust alkalmazva egy konkrét tevékenységi körödre hozhatsz létre 3D BÓNUSZ kedvezményeket, amelyeket kötöttségek nélkül bármikor módosíthatsz, vagy törölhetsz.

  Például: az Étterem II. Osztály tevékenységre 10% kedvezményt adva, minden éttermi szolgáltatásra érvényes a kedvezmény, stb.

 • Csomagajánlat kedvezmény:

  Ennek a kedvezménytípusnak a segítségével több, különböző szolgáltatásod ajánlatait kötheted össze egy csomagajánlattá!

  Például: ha egy vendég a Panzió és az Étterem szolgáltatást együttesen veszi igénybe, akkor együttesen 15% kedvezményt kap, stb.

 • Egyedi kedvezmény:

  Egyedi kedvezménnyel egy bizonyos szolgáltatásod egy eseti ajánlatát reklámozhatod!

  Például: kiárusítás egy konkrét termékre, vagy szolgáltatásra, stb.

3. Lépj be a 3D BÓNUSZ Partnerprogramba!

Hozz létre bármely tevékenységedre egy „Kiemelt" típusú 3D BÓNUSZ kedvezményt, amelynél minimum 6 hónap érvényességet kell vállalnod!

Cserébe mi egy professzionális 3D videófilmet készítünk az akciós szolgáltatásodról ingyen! Minden általad adott 5%-nyi Kiemelt kedvezményért 30 másodperc 3D videót adunk ajándékba!

Így például egy 15%-os Kiemelt kedvezményért másfél perc 3D videót készítünk neked térítésmentesen és jelenítünk meg az oldaladon az akciód időtartamára!

5%=0.5 … 10%=1 … 15%=1.5 … 20%=2 … 25%=2.5 … 30%=3 perc!

Kiemelt kedvezménytípusnál a 3D BÓNUSZ kedvezmény mértéke és időtartama 6 hónapig nem módosítható, erre az időszakra a szolgáltató garantálja a kedvezmény fenntartását.

A 3D BÓNUSZ Partnerprogramban résztvevő szolgáltatások akár több százezer forintot is megtakaríthatnak, hiszen az ajándékba kapott 3D videók piaci ára percenként 120 ezer forinttól indul!

4. Gyakran újítsd meg oldaladat aktualitásokkal!

Ha a weblapod látogatói mindig naprakész információkat kapnak a tevékenységedről, illetve az általad kínált szolgáltatásokról, akkor szívesebben fordulnak majd hozzád!

A 3D BÓNUSZ oldal egyik központi menüpontja az ESEMÉNYEK menüpont. Itt minden szolgáltató aktuális rendezvényei és hírei vannak listázva. Ragadd meg a lehetőséget és rendszeresen hívd fel magadra a figyelmet!

 • Írj ajánlókat a tervezett rendezvényeidhez, tölts föl hangulatos képeket, hogy az emberek kedvet kapjanak az eseményeiden való részvételre!
 • Generálj híreket a fontosabb történésekről! Oszd meg a szolgáltatásod mérföldköveit, hogy mindenki értesülhessen arról, mi is történt veled!

5. Like-old 3D BÓNUSZ oldaladat a saját menüpontjaid alatti Facebook Like gombra kattintva, hogy minél többen tudjanak akcióidról!

 

Ha ezek után Te is szeretnéd vállalkozásodat a saját 3D BÓNUSZ weboldaladon bemutatni, akkor regisztrálj most, és alakítsd ki új internetes kirakatodat!

A regisztrációhoz kattints ide!

Amennyiben nehézségeid adódnának az oldalszerkesztő használatával kapcsolatban, kérdezd munkatársunkat a segitseg@3dbonusz.hu címen!

Oldal tetejére