EGER ÉS TÉRSÉGE KEDVEZMÉNYES SZOLGÁLTATÁSAINAK ADATBÁZISA
magyar English Deutsch polski русский

GREENZERO 3D

SP_1000358

3D BÓNUSZ? 3D MINDENKINEK!

Ha már rendelkezel egy Anaglyph-3D (zöld-piros) 3D szemüvegel, akkor kattints a bal oldali 3D VIDEÓK, vagy GALÉRIA menüre és válassz a rengeteg, látványos 3D tartalom közül!

FIGYELEM!

A videók közt találsz "hagyományos" Anaglyph 3D videókat, illetve YT3D - azaz YouTube-3D formátumú videókat egyaránt. Az YT3D videók nem csak zöld-piros 3D szemüvegekkel nézhetők, hanem akár a 3D tévéken is!

JÓ SZÓRAKOZÁST!

A 3D BÓNUSZ weboldalt a Greenzero üzemelteti. De mi az a Greenzero?

A GreenZero Multimédia Inkubátorház és Klaszterközpont egy egyedülálló kezdeményezés az észak-magyarországi régióban. A Greenzero Kutatásfejlesztési Kft. célja piaci lehetőségeket teremteni és egyre szélesebb szakmai ismertséget biztosítani a stúdiókomplexumban tevékenykedő fiatal vállalkozások számára – világviszonylatban is.

Tartalomfejlesztés a 3D-ipar számára

A Greenzero fő profilja a 3D-tartalomfejlesztés bármilyen 3D-s megjelenítő eszközre – az okostelefonoktól az IMAX mozikig. A Greenzero tevékenysége a 3D-filmkészítés teljes kreatív folyamatát felöleli: forgatókönyvírás, figuratervezés, 3D-animáció, világítás, renderelés, kép- és hangutómunka, zene, hangeffektek, illetve a produkciókhoz kapcsolódó promóciós munkák.

3D-technológia és kutatásfejlesztés

A Greenzero további kiemelt tevékenysége a multimédia-technológia kutatásfejlesztése - egyedi szoftverek, alkalmazások és eszközök megalkotása. Az úttörő koncepciójú test- és arc motion-capture rendszer, a DSLR kamerákkal használható 3D kamera-rig, a 3D-s vetítésekre fejlesztett nagy fényerejű ezüstvászon, vagy az egyedi megoldású 3D-s vetítőrendszer mind jó példa a professzionális felhasználói szemmel történő csúcstechnológiás termékfejlesztésre.

Múlt, jelen, jövő...

A Greenzero központban tevékenykedő alkotók nevéhez fűződik többek közt az első magyar egészestés 3D-animációs film, az Egon és Dönci, amely több nemzetközi elismerést is kapott. Két díjjal honorálták például az olaszországi II. Drake Nemzetközi Filmfesztiválon (DIFF) DIFF Future és Make the DIFFerence kategóriákban, a teheráni XXII. Nemzetközi Ifjúsági- és Gyermek Filmfesztiválon pedig elnyerte az Arany Pillangó díjat. A filmet már több mint 70 országban vetítették.

A cég Pangea – The Neverending Worldcímű filmelőzetese világszerte a legnézettebb és legnépszerűbb 3D-videó a YouTube-on. Többek közt ennek a rövidfilmnek köszönhettük, hogy 2010-ben animációs betéteket készíthettünk a világhírű brit természettudós és dokumentumfilmes David Attenborough Flying Monsters 3D című filmjéhez. A film 2011-ben elnyerte a technikai megoldásokért járó BAFTA-díjat.

A Greenzero az elmúlt években számos külföldi megbízásnak tett eleget Szaúd-Arábiától az Egyesült Államokig. Napjainkban a Toy Story és a Jégkorszak alkotóival dolgozunk együtt az amerikai Delfino Media Grouppal koprodukcióban...

A jövőt még nem ismerjük, de reméljük a legjobbakat! ;-)

További információ: www.greenzero.hu